WiFi Solutions

In samenwerking met verschillende aanbieders levert en installeert Desk4U hardware voor diverse WiFi oplossingen. Uiteenlopen van een aantal acces points op kantoor tot grote kantoorgebouwen, sportcentra, horeca en evenementen.

Wij verzorgen het gehele proces van in kaart brengen van de wensen van de klant tot leveren, installeren en testen van diverse draadloze oplossingen.

Mocht u geïnteresseerd in onze WiFi solutions neem vrijblijvend contact met ons op.


Onze Referenties

De mannen van Desk4U verzorgen al jaren onze IT omgeving. En dat is altijd goed bevallen. We kregen altijd goed en deskundig advies over onze eisen aan security, hardware, software, en inrichting van de software. De mannen van Desk4U hebben ook altijd hands-on de bekabeling en opzet van onze computers uitgevoerd. Belangrijk in ons werk is de signaalfunctie wanneer een probleem zich voordoet of dreigt voor te doen. Dat geeft een rustig gevoel. Desk4U werkt pro-actief. Dus ze komen tijdig met waarschuwingen en pakken direct ook de oplossing aan. Dat geeft in onze juridische werkzaamheden en onze wettelijke taken voor de overheid de zekerheid en betrouwbaarheid die we hard nodig hebben.

www.waveland.nu

mr. Benedikt Marijnen

Waveland BV

Onze praktijk was de eerste tandartspraktijk die klant werd bij Anton van Desk4U. Dat was op advies van een bij ons werkzame mondhygiëniste. De aanleiding was dat we erg ontevreden waren met de toenmalige systeembeheerder. Vastlopende software en falende hardware waren destijds aan de orde van de dag. Anton heeft een HBO opleiding IT gevolgd en weet waar hij het over heeft. Sinds hij zich heeft ontfermd over onze praktijk (ik schat dat het in 2005 was) is het niet meer voorgekomen dat we ons groen en geel ergerden! Desk4U heeft inmiddels meerdere tandartspraktijken onder beheer en dat is fijn, want iets wat je vaker doet, daar wordt je beter in. De IT is het hart van ons bedrijf en dat moet betrouwbaar zijn. Anton komt altijd na wat hij zegt en is zeer dienstverlenend. Wij kunnen hem absoluut aanraden!

www.vangilsenlie.nl

Peet van Gils

Van Gils en Lie Tandartsen

Als startende stichting, inmiddels 16 jaar geleden, zochten wij iemand om voor ons het computernetwerk op te zetten. Het ging destijds om een netwerk van vier computers en een server. Inmiddels zijn we gegroeid en beheert Desk4u voor ons zestien computers. Als er problemen zijn, staan ze direct klaar en stoppen ze niet eerder voordat het deskundig is opgelost. Ook tijdens de twee verhuizingen die we inmiddels hebben meegemaakt, stond Desk4u klaar voor ons zodat we geen dag uit de lucht waren. Kortom, zeer tevreden over Desk4U.

www.stichtingbudget.nl

Ingrid Boon

Stichting Budget

Glasbewerkingsbedrijf Vrenegoor (Glashandel Vrenegoor) bestaat ruim 40 jaar en is gevestigd in Haarlem. Wij voorzien de gehele regio van onze diensten, waarvan glasbewerking een van onze pijlers is. Onze opdrachtgevers zijn veelal aannemers, interieurbouwers, loodgieters en particulieren. Wij hebben veel expertise in huis. Natuurlijk neemt bij Glasbewerkingsbedrijf Vrenegoor de ICT een grote plaats in. Het ICT-beheer is in 2014 overgenomen door Desk4U te Landsmeer. Desk4U is een relatief klein bedrijf en dat maakt het persoonlijk. We kennen alle mensen bij Desk4U, je weet wie je te spreken krijgt. Bij storing neemt Desk4U je alles uit handen en lossen het op. Chapeu…

www.vrenegoor.nl

Robbert-Jan Kuijl

Glashandel Vrenegoor BV

Inmiddels zijn wij al meerdere jaren klant bij Desk4U. Elke ICT vraag kunnen wij op elk moment van de dag aan hen stellen. Geen vraag is te veel. Snel schakelen doen ze ook zodra dat nodig is. Samen met hun persoonlijke benadering, zijn wij blij om Desk4U als vaste ICT partner te hebben.

www.catchlegal.nl

Nina Schippers

Catch Legal BV

Desk4U is een betrouwbaar en super snel reagerend bedrijf. We doen al meer dan 10 jaar zaken met Desk4U en in die tijd zijn ze van onschatbare waarde geweest voor ons bedrijf. Niets is te veel.

Van de kleine computer probleempjes oplossen tot het verhuizen van alle computerapparatuur naar een andere locatie, maar ook een goede beveiliging optuigen zijn zaken die Desk4U voor ons regelt.

Een fijn betrouwbaar bedrijf voor een eerlijke prijs.

www.lichtplanners.nl

Ruud Duisterhof

Lichtplanners BV

We werken nu een jaar of zeven samen, en sinds we samen zijn gaan werken is er echt rust gekomen in onze automatisering. Niet alleen het meedenken in de richting van maatwerk oplossingen is het gene dat ons ontzorgt, maar vooral dat we weten dat als er iets is dat we ons daar geen zorgen om hoeft te maken omdat jullie het voor ons oplossen. En niet alleen snel qua reactie als we een melding hebben, maar ook op tijd en regelmatig onderhoud zodat het voorkomen wordt dat wij verrast worden in onze bedrijfsprocessen. Het doet me een plezier dit te kunnen opschrijven voor je en hoop daarmee nieuw geïnteresseerde klanten gerust kunnen stellen dat ze prima bij jullie terecht kunnen.

www.itgijmuiden.nl

Steven van der Stroom

ITG Bouw BV

Gelukkig hoeven wij niet vaak een beroep op onze systeembeheerder te doen (alles is dus goed ingeregeld), maar als er wel vragen/problemen zijn, staan de heren ons allen goed te woord en kunnen vaak binnen enkele minuten ‘het probleem’ oplossen. Zij loggen in met teamviewer en verrichten ‘wonderen’. Wij zijn ontzettend blij met Desk4u en kunnen ze zeker aanbevelen!

www.ariehollenberg.nl

Bianca de Boer- van der Gronden

Arie Hollenberg BV

Inmiddels al een aantal jaar verzorgt Desk4U bij Safety Lux het beheer van de ICT en hiermee gerelateerde zaken en zijn hiermee zeer tevreden. Altijd goed bereikbaar, kennis van zaken en oplossingsgericht.

www.safety-lux.nl

Martin Huis

Safety Lux BV

Wij zijn al jaren zeer tevreden klant bij Desk4U. Altijd direct iemand aan de telefoon. Vrijwel elk probleem in één keer opgelost. Value for money!

www.releasetms.com

Mike Veen

Release TMS BV

Onze ICT is hier in goede handen, dat geeft een gerust gevoel. Desk4U is altijd bereikbaar, denkt met je mee, is zeer kundig en lost je ICT-problemen snel op.

www.advocura.nl

Dasja Sepers

Advocura

Al jaren een vertrouwde partij voor zowel de aanschaf als onderhoud van onze computer hard,- en software.

Snel en flexibel maar ook meedenkend, korte lijntjes, altijd bereikbaar en de vraag is nooit te gek.

Lydia Koek

Bouwbedrijf Jan de Wit BV