• over

Over Desk4U

Desk4U is opgestart in 2003 als ICT dienstverlener gericht op service en support. Desk4U richt zich vooral op het midden- en kleinbedrijf. Ons streven is een maximale service en een hoge klanttevredenheid. Bedrijven zorgeloos draaiende houden, daar worden wij gelukkig van!

Onze aanpak: Prettig & Passend

Al onze klanten bedienen wij op basis van all-in contract. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om alle IT volledig uit handen te geven zonder extra bijkomende kosten. We bedenken passende oplossingen op maat, waarbij we kijken naar uw eisen en wensen. We zijn flexibel en passen onze werkzaamheden hierop aan. Liever alleen buiten kantoortijden geholpen worden? Geen probleem! Alleen zo zorgen we dat uw IT systemen perfect zijn afgestemd op uw bedrijfsvoering en dat u ondersteund wordt op een manier die bij u past.

Daadkrachtig

Wij zorgen dat alle systemen onderhouden zijn en storingen of klachten snel worden verholpen. Door de computersystemen van onze klanten continu te monitoren en preventief te onderhouden zorgen wij voor een minimale uitval en een tevreden klant. We streven naar een prettige en langdurige relatie met onze klanten.

Pro-actief

Maandelijks brengen wij bezoek aan de klant voor fysiek onderhoud op locatie en het bijhouden van eventuele wijzigingen die betrekking hebben op IT en onze werkzaamheden. Op deze manier zijn wij altijd op de hoogte van de laatste situatie bij de klant en welke veranderingen er hebben plaatsgevonden. Met deze informatie kunnen wij bij een storing snel reageren en anticiperen. Voor een vaste fee per maand krijgt u als klant service en support, maar vooral rust en tijd om met uw eigen zaak bezig te zijn.

Meedenkend

Naast service en support hebben wij veel contact met onze klanten en adviseren we ze graag op het gebied van ICT. Doordat we veel bij onze klanten op kantoor zijn weten we wat er speelt en op welke punten er nog verbetering mogelijk is. Op die manier weet u zeker dat uw IT systemen uw bedrijfsvoering optimaal ondersteunen en hoeft u zelf niet na te denken over welke kansen er liggen op IT gebied. U wordt volledig ontzorgt, zodat u zich kunt focussen op datgene waar u goed in bent!

Ons Team

 

 • Anton Dokuchaev

  Anton Dokuchaev

  CEO Desk4U ICT Dienstverlening. Houd zich hoofdzakelijk bezig met bedrijfsvoering, verkoop, projecten en werven van nieuwe klanten.

 • Marius Sterenberg

  Marius Sterenberg

  Systeembeheerder bij Desk4U. Houd zich bezig met de uitvoering van diverse implementaties en projecten, 1e en 2e lijns ondersteuning van klanten.

 • Kevin Miedema

  Kevin Miedema

  Junior systeembeheerder bij Desk4U. Houd zich voornamelijk bezig met 1e en 2e lijs ondersteuning van klanten.

Nieuws

 • Let op! Neppe phishing mails Office365 betaling!

  Beste klant, tegenwoordig zijn er veel nep- phishingmails in omloop. De criminelen worden steeds creatiever en spelen in op veel..

  Lees meer
 • Office365 Exchange en Sharepoint Backup

  Recentelijk hebben wij onder eigen beheer Office365 back-up dienst ontwikkeld dat in staat is om alle Office365 producten te back-

  Lees meer
Meer nieuws
 • WiFi Solutions

  WiFi Solutions

  In samenwerking met verschillende aanbieders levert en installeert Desk4U hardware voor diverse WiFi oplossingen. Uiteenlopen

  Lees meer
 • Printing Solutions

  Printing Solutions

  Als ICT dienstverlener kijken wij continu naar de ontwikkelingen binnen de markt. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe dienst

  Lees meer
 • VoIP Telefonie

  VoIP Telefonie

  Desk4U in samenwerking met diverse telecomaanbieders biedt u Zakelijke Voice Internet telefonie, waarbij naast de meer bekende

  Lees meer
 • Cloud oplossingen

  Cloud oplossingen

  Bent u een kleine ondernemer of een zelfstandige zonder personeel en bent u op zoek naar een betaalbare, betrouwbare, veilige

  Lees meer
 • Systeem- en werkplekkenbeheer

  Systeem- en werkplekkenbeheer

  Systeem- en werkplekkenbeheer zijn de hoofdactiviteiten van onze onderneming. Al meer dan 10 jaar beheren wij op een...

  Lees meer
 • Service en support

  Service en support

  Desk4U streeft naar een optimale dienstverlening. Een persoonlijke aanpak, maximale klanttevredenheid en een langdurige...

  Lees meer
 • Contact opnemen

  Contact opnemen

  Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op...

  Lees meer
 • Stefan van der Stroom, directeur ITG bouw BV

  "We werken nu een jaar of zeven samen, en sinds we samen zijn gaan werken is er echt rust gekomen in onze automatisering...."

  Stefan van der Stroom, directeur ITG bouw BV
 • Martin Huis, Safety Lux BV

  "Inmiddels al een aantal jaar verzorgt Desk4U bij Safety Lux het beheer van de ICT en hiermee gerelateerde zaken en zijn..."

  Martin Huis, Safety Lux BV
 • Ruud Duisterhof, Lichtplanners BV

  "Desk4U is een betrouwbaar en super snel reagerend bedrijf. We doen al meer dan 10 jaar zaken met Desk4U en in die tijd zijn..."

  Ruud Duisterhof, Lichtplanners BV
 • Mike Veen, ReleaseTMS

  "Wij zijn al jaren zeer tevreden klant bij Desk4U. Altijd direct iemand aan de telefoon. Vrijwel elk probleem in één keer ...."

  Mike Veen, ReleaseTMS
 • Robbert-Jan Kuijl, Glashandel Vrenegoor

  "Glasbewerkingsbedrijf Vrenegoor (Glashandel Vrenegoor) bestaat ruim 40 jaar en is gevestigd in Haarlem. Wij voorzien de ...."

  Robbert-Jan Kuijl, Glashandel Vrenegoor
 • Bianca de Boer- van der Gronden, Arie Hollenberg

  "Gelukkig hoeven wij niet vaak een beroep op onze systeembeheerder te doen (alles is dus goed ingeregeld), maar als er wel..."

  Bianca de Boer- van der Gronden, Arie Hollenberg
 • Dasja Sepers, Advocura

  "Onze ICT is hier in goede handen, dat geeft een gerust gevoel. Desk4U is altijd bereikbaar, denkt met je mee, is zeer kundig.."

  Dasja Sepers, Advocura
 • Lydia Koek, Bouwbedrijf Jan de Wit

  "Al jaren een vertrouwde partij voor zowel de aanschaf als onderhoud van onze computer hard,- en software. Snel en flexibel ..."

  Lydia Koek, Bouwbedrijf Jan de Wit
 • Brenda Hopermans, Tandartsenpraktijk Overwhere

  "Wij zijn zeer tevreden over de snelle en goede service van Desk4U. Echt een aanrader !!"

  Brenda Hopermans, Tandartsenpraktijk Overwhere
 • mr. Benedikt Marijnen, Waveland BV

  "De mannen van Desk4U verzorgen al jaren onze IT omgeving. En dat is altijd goed bevallen. We kregen altijd goed en deskundig.."

  mr. Benedikt Marijnen, Waveland BV
 • Nina Schippers, Catch Legal BV

  "Inmiddels zijn wij al meerdere jaren klant bij Desk4U. Elke ICT vraag kunnen wij op elk moment van de dag aan hen stellen..."

  Nina Schippers, Catch Legal BV
 • Peet van Gils, Van Gils en Lie Tandartsen

  "Onze praktijk was de eerste tandartspraktijk die klant werd bij Anton van Desk4U. Dat was op advies van een bij ons werkzame.."

  Peet van Gils, Van Gils en Lie Tandartsen
 • Ingrid Boon, Stichting Budget

  "Als startende stichting, inmiddels 16 jaar geleden, zochten wij iemand om voor ons het computernetwerk op te zetten..."

  Ingrid Boon, Stichting Budget