Cloud Oplossingen

Bent u een kleine ondernemer of een zelfstandige zonder personeel en bent u op zoek naar een betaalbare, betrouwbare, veilige en vooral doeltreffende oplossing om uw data op te slaan en te delen? Dan bent u bij Desk4U op het juiste adres. Met Private Cloud heeft u een eigen private cloud omgeving waar alleen u bij kan en die u ook zelf kunt beheren. Vanaf elke computer of mobiel apparaat kunt u ten alle tijden bij uw bestanden en e-mail.

Private Cloud voor het MKB

Heeft u een klein- of middelgroot bedrijf dan heeft Desk4U een cloud oplossing voor uw onderneming. Op basis van de nieuwste Windows 2019 Cloud Server van Microsoft heeft u een eigen VPS Private Cloud bedrijfsomgeving in een van de beste datacentra van Nederland. Met Private Cloud voor MKB heeft u altijd en overal vandaan en van elke mobiel of vast apparaat toegang tot uw bedrijfsomgeving, uw data en uw e-mail. U kunt gemakkelijk uw data delen en samenwerken met mensen binnen en buiten uw bedrijf.

Is een volledig ingericht en gepersonaliseerde omgeving met al uw bedrijfsapplicaties en data. Deze turn-key oplossing vereist geen investering in dure apparatuur of IT kennis alleen het internet verbinding. Met uw werkplek in de cloud kunt u overal vandaan aan de slag en bent u niet meer locatie gebonden.

Uw bedrijfsapplicaties en data worden veilig in een data center opgeslagen, alle software wordt netjes voor u up-to-date gehouden en er worden dagelijks back-ups gemaakt.

Server in de cloud is een perfecte oplossing voor de ondernemer die geen server op kantoor wil draaien maar wel gebruik wil maken van de mogelijkheid om eigen bedrijfskritische applicaties te kunnen draaien. VPS oplossing is ook op te schalen naar de behoeften van de klant. Deze oplossing kunnen wij naar uw wensen inrichten en combineren met diensten als Google voor bedrijven en Office 365 en onze VoIP diensten.

Office 365 Cloud oplossing

Office 365 en SharePoint is een uitstekende cloud oplossing voor zowel kleine als middelgrote ondernemingen. Als uw bedrijf geen gebruik maakt van bedrijfsapplicaties waarbij een fysiek server nodig is dan is deze oplossing uitermate geschikt voor uw onderneming. Office 365 Cloud oplossing bestaat voornamelijk uit een Online Exchange server en een SharePoint Data server. SharePoint is een datahosting en samenwerkingsplatform van Microsoft ontstaan uit de traditionele file server omgeving. Voorheen draaide SharePoint ook lokaal op de server en sinds enkele jaren is dit ook online beschikbaar. Voordelen van SharePoint ten opzichte van bijvoorbeeld Google Apps for Work is dat deze zowel webbased als via traditionele drive shares te gebruiken is. Wat het integreren met bestaande werkplekken makkelijker en herkenbaar maakt. SharePoint is een onderdeel van Office365 suite waar o.a. Exchange deel van uit maakt. Exchange is een geavanceerde mailserver oplossing van Microsoft wat mogelijk maakt om meerdere mensen in 1 mailbox te werken en/of mailboxen en agenda’s te delen. Deze twee onderdelen (Exchange en SharePoint) maken een basis voor volledig online werken voor bedrijven. Office 365 werkt op basis van abonnementen, u betaalt voor de diensten die u afneemt per gebruiker per maand.

Al met al is Office 365 een flexibele en een kosteneffectieve oplossing en biedt bedrijven mogelijkheid om op een veilige en simpele manier data in te richten en deze te delen zowel met eigen medewerkers als met de externe partijen.


Onze Referenties

De mannen van Desk4U verzorgen al jaren onze IT omgeving. En dat is altijd goed bevallen. We kregen altijd goed en deskundig advies over onze eisen aan security, hardware, software, en inrichting van de software. De mannen van Desk4U hebben ook altijd hands-on de bekabeling en opzet van onze computers uitgevoerd. Belangrijk in ons werk is de signaalfunctie wanneer een probleem zich voordoet of dreigt voor te doen. Dat geeft een rustig gevoel. Desk4U werkt pro-actief. Dus ze komen tijdig met waarschuwingen en pakken direct ook de oplossing aan. Dat geeft in onze juridische werkzaamheden en onze wettelijke taken voor de overheid de zekerheid en betrouwbaarheid die we hard nodig hebben.

www.waveland.nu

mr. Benedikt Marijnen

Waveland BV

Onze praktijk was de eerste tandartspraktijk die klant werd bij Anton van Desk4U. Dat was op advies van een bij ons werkzame mondhygiëniste. De aanleiding was dat we erg ontevreden waren met de toenmalige systeembeheerder. Vastlopende software en falende hardware waren destijds aan de orde van de dag. Anton heeft een HBO opleiding IT gevolgd en weet waar hij het over heeft. Sinds hij zich heeft ontfermd over onze praktijk (ik schat dat het in 2005 was) is het niet meer voorgekomen dat we ons groen en geel ergerden! Desk4U heeft inmiddels meerdere tandartspraktijken onder beheer en dat is fijn, want iets wat je vaker doet, daar wordt je beter in. De IT is het hart van ons bedrijf en dat moet betrouwbaar zijn. Anton komt altijd na wat hij zegt en is zeer dienstverlenend. Wij kunnen hem absoluut aanraden!

www.vangilsenlie.nl

Peet van Gils

Van Gils en Lie Tandartsen

Als startende stichting, inmiddels 16 jaar geleden, zochten wij iemand om voor ons het computernetwerk op te zetten. Het ging destijds om een netwerk van vier computers en een server. Inmiddels zijn we gegroeid en beheert Desk4u voor ons zestien computers. Als er problemen zijn, staan ze direct klaar en stoppen ze niet eerder voordat het deskundig is opgelost. Ook tijdens de twee verhuizingen die we inmiddels hebben meegemaakt, stond Desk4u klaar voor ons zodat we geen dag uit de lucht waren. Kortom, zeer tevreden over Desk4U.

www.stichtingbudget.nl

Ingrid Boon

Stichting Budget

Glasbewerkingsbedrijf Vrenegoor (Glashandel Vrenegoor) bestaat ruim 40 jaar en is gevestigd in Haarlem. Wij voorzien de gehele regio van onze diensten, waarvan glasbewerking een van onze pijlers is. Onze opdrachtgevers zijn veelal aannemers, interieurbouwers, loodgieters en particulieren. Wij hebben veel expertise in huis. Natuurlijk neemt bij Glasbewerkingsbedrijf Vrenegoor de ICT een grote plaats in. Het ICT-beheer is in 2014 overgenomen door Desk4U te Landsmeer. Desk4U is een relatief klein bedrijf en dat maakt het persoonlijk. We kennen alle mensen bij Desk4U, je weet wie je te spreken krijgt. Bij storing neemt Desk4U je alles uit handen en lossen het op. Chapeu…

www.vrenegoor.nl

Robbert-Jan Kuijl

Glashandel Vrenegoor BV

Inmiddels zijn wij al meerdere jaren klant bij Desk4U. Elke ICT vraag kunnen wij op elk moment van de dag aan hen stellen. Geen vraag is te veel. Snel schakelen doen ze ook zodra dat nodig is. Samen met hun persoonlijke benadering, zijn wij blij om Desk4U als vaste ICT partner te hebben.

www.catchlegal.nl

Nina Schippers

Catch Legal BV

Desk4U is een betrouwbaar en super snel reagerend bedrijf. We doen al meer dan 10 jaar zaken met Desk4U en in die tijd zijn ze van onschatbare waarde geweest voor ons bedrijf. Niets is te veel.

Van de kleine computer probleempjes oplossen tot het verhuizen van alle computerapparatuur naar een andere locatie, maar ook een goede beveiliging optuigen zijn zaken die Desk4U voor ons regelt.

Een fijn betrouwbaar bedrijf voor een eerlijke prijs.

www.lichtplanners.nl

Ruud Duisterhof

Lichtplanners BV

We werken nu een jaar of zeven samen, en sinds we samen zijn gaan werken is er echt rust gekomen in onze automatisering. Niet alleen het meedenken in de richting van maatwerk oplossingen is het gene dat ons ontzorgt, maar vooral dat we weten dat als er iets is dat we ons daar geen zorgen om hoeft te maken omdat jullie het voor ons oplossen. En niet alleen snel qua reactie als we een melding hebben, maar ook op tijd en regelmatig onderhoud zodat het voorkomen wordt dat wij verrast worden in onze bedrijfsprocessen. Het doet me een plezier dit te kunnen opschrijven voor je en hoop daarmee nieuw geïnteresseerde klanten gerust kunnen stellen dat ze prima bij jullie terecht kunnen.

www.itgijmuiden.nl

Steven van der Stroom

ITG Bouw BV

Gelukkig hoeven wij niet vaak een beroep op onze systeembeheerder te doen (alles is dus goed ingeregeld), maar als er wel vragen/problemen zijn, staan de heren ons allen goed te woord en kunnen vaak binnen enkele minuten ‘het probleem’ oplossen. Zij loggen in met teamviewer en verrichten ‘wonderen’. Wij zijn ontzettend blij met Desk4u en kunnen ze zeker aanbevelen!

www.ariehollenberg.nl

Bianca de Boer- van der Gronden

Arie Hollenberg BV

Inmiddels al een aantal jaar verzorgt Desk4U bij Safety Lux het beheer van de ICT en hiermee gerelateerde zaken en zijn hiermee zeer tevreden. Altijd goed bereikbaar, kennis van zaken en oplossingsgericht.

www.safety-lux.nl

Martin Huis

Safety Lux BV

Wij zijn al jaren zeer tevreden klant bij Desk4U. Altijd direct iemand aan de telefoon. Vrijwel elk probleem in één keer opgelost. Value for money!

www.releasetms.com

Mike Veen

Release TMS BV

Onze ICT is hier in goede handen, dat geeft een gerust gevoel. Desk4U is altijd bereikbaar, denkt met je mee, is zeer kundig en lost je ICT-problemen snel op.

www.advocura.nl

Dasja Sepers

Advocura

Al jaren een vertrouwde partij voor zowel de aanschaf als onderhoud van onze computer hard,- en software.

Snel en flexibel maar ook meedenkend, korte lijntjes, altijd bereikbaar en de vraag is nooit te gek.

Lydia Koek

Bouwbedrijf Jan de Wit BV