img
img

Cloud oplossingen

Private Cloud voor Zelfstandigen, ZZP’ers en kleine ondernemers

Bent u een kleine ondernemer of een zelfstandige zonder personeel en bent u op zoek naar een betaalbare, betrouwbare, veilige en vooral doeltreffende oplossing om uw data op te slaan en te delen? Dan bent u bij Desk4U op het juiste adres. Met Private Cloud heeft u een eigen prive cloud omgeving waar alleen u bij kan en die u ook zelf kunt beheren. Vanaf elke computer of mobiel apparaat kunt u ten alle tijden bij uw bestanden en e-mail.

Private Cloud voor het MKB

Heeft u een klein- of middelgroot bedrijf dan heeft Desk4U een cloud oplossing voor uw onderneming. Op basis van de nieuwste Windows 2016 Cloud Server van Microsoft heeft u een eigen VPS Private Cloud bedrijfsomgeving. Met Private Cloud voor MKB heeft u altijd en overal vandaan en van elke mobiel of vast apparaat toegang tot uw bedrijfsomgeving, uw data en uw e-mail. U kunt gemakkelijk uw data delen en samenwerken met mensen binnen en buiten uw bedrijf.

Werkplek in de cloud

Is een volledig ingericht en gepersonaliseerde omgeving met al uw bedrijfsapplicaties en data. Deze turn-key oplossing vereist geen investering in dure apparatuur of IT kennis alleen het internet verbinding. Met uw werkplek in de cloud kunt u overal vandaan aan de slag en bent u niet meer locatie gebonden.

Uw bedrijfsapplicaties en data worden veilig in een data center opgeslagen, alle software wordt netjes voor u up-to-date gehouden en er worden dagelijks backups gemaakt.

Werkplek in de cloud is een perfecte oplossing voor de startende ondernemer, klein bedrijf, boekhouder of iemand die op veel verschillende locaties werkt. Deze oplossing kunnen wij naar uw wensen inrichten en combineren met diensten als Google voor bedrijven en Office 365 en onze VoIP diensten.

Bel gerust, en laat u persoonlijk informeren.  _0019_Phone-copy

office_365_logo                                   Google-Logo