img
img

Diensten voor tandartspraktijken

Als geen ander weten wij dat de meeste tandartspraktijken erg afhankelijk zijn van een goed werkende ICT infrastructuur.  Daarom heeft Desk4U haar dienstverlening speciaal aangepast op de wensen van de tandartspraktijk.

Waar de meeste dienstverleners stoppen gaan wij door met het ondersteunen van onze klanten. Zo doen wij standaard onderhoud en software updates buiten werktijd van de praktijk. Ook hebben wij kennis en ervaring met verschillende software pakketten als Simplex, JDS en Evolution. Bij storingen en problemen zijn wij er snel bij en hebben in geval van nood altijd een vervangend systeem bij ons.

Door preventief onderhoud zorgen wij ervoor dat uw werkplekken altijd in top conditie blijven en dat uw software altijd up-to-date is. Zo heeft u altijd vertrouwen in uw computersystemen en kunt u zorgeloos doen waar u goed in bent.

Desk4U heeft ruim 10 jaar ervaring met het ondersteunen van diverse tandartspraktijken in de regio Amsterdam en omgeving. Wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op of kijk op onze referentiepagina.

Bel gerust, en laat u persoonlijk informeren.  _0019_Phone-copy