• cloud

Nieuws

 • Let op! Nepmails phishing mails Office365 betaling!

  Beste klant, tegenwoordig zijn er veel nep- phishingmails in omloop. De criminelen worden steeds creatiever en spelen in op veel..

  Lees meer
 • Office365 Exchange en Sharepoint Backup

  Recentelijk hebben wij onder eigen beheer Office365 back-up dienst ontwikkeld dat in staat is om alle Office365 producten te back-

  Lees meer
Meer nieuws

Cloud Oplossingen

Bent u een kleine ondernemer of een zelfstandige zonder personeel en bent u op zoek naar een betaalbare, betrouwbare, veilige en vooral doeltreffende oplossing om uw data op te slaan en te delen? Dan bent u bij Desk4U op het juiste adres. Met Private Cloud heeft u een eigen private cloud omgeving waar alleen u bij kan en die u ook zelf kunt beheren. Vanaf elke computer of mobiel apparaat kunt u ten alle tijden bij uw bestanden en e-mail.

Private Cloud voor het MKB

Heeft u een klein- of middelgroot bedrijf dan heeft Desk4U een cloud oplossing voor uw onderneming. Op basis van de nieuwste Windows 2019 Cloud Server van Microsoft heeft u een eigen VPS Private Cloud bedrijfsomgeving in een van de beste datacentra van Nederland. Met Private Cloud voor MKB heeft u altijd en overal vandaan en van elke mobiel of vast apparaat toegang tot uw bedrijfsomgeving, uw data en uw e-mail. U kunt gemakkelijk uw data delen en samenwerken met mensen binnen en buiten uw bedrijf.

Is een volledig ingericht en gepersonaliseerde omgeving met al uw bedrijfsapplicaties en data. Deze turn-key oplossing vereist geen investering in dure apparatuur of IT kennis alleen het internet verbinding. Met uw werkplek in de cloud kunt u overal vandaan aan de slag en bent u niet meer locatie gebonden.

Uw bedrijfsapplicaties en data worden veilig in een data center opgeslagen, alle software wordt netjes voor u up-to-date gehouden en er worden dagelijks back-ups gemaakt.

Server in de cloud is een perfecte oplossing voor de ondernemer die geen server op kantoor wil draaien maar wel gebruik wil maken van de mogelijkheid om eigen bedrijfskritische applicaties te kunnen draaien. VPS oplossing is ook op te schalen naar de behoeften van de klant. Deze oplossing kunnen wij naar uw wensen inrichten en combineren met diensten als Google voor bedrijven en Office 365 en onze VoIP diensten.

Office 365 Cloud oplossing

Office 365 en SharePoint is een uitstekende cloud oplossing voor zowel kleine als middelgrote ondernemingen. Als uw bedrijf geen gebruik maakt van bedrijfsapplicaties waarbij een fysiek server nodig is dan is deze oplossing uitermate geschikt voor uw onderneming. Office 365 Cloud oplossing bestaat voornamelijk uit een Online Exchange server en een SharePoint Data server. SharePoint is een datahosting en samenwerkingsplatform van Microsoft ontstaan uit de traditionele file server omgeving. Voorheen draaide SharePoint ook lokaal op de server en sinds enkele jaren is dit ook online beschikbaar. Voordelen van SharePoint ten opzichte van bijvoorbeeld Google Apps for Work is dat deze zowel webbased als via traditionele drive shares te gebruiken is. Wat het integreren met bestaande werkplekken makkelijker en herkenbaar maakt. SharePoint is een onderdeel van Office365 suite waar o.a. Exchange deel van uit maakt. Exchange is een geavanceerde mailserver oplossing van Microsoft wat mogelijk maakt om meerdere mensen in 1 mailbox te werken en/of mailboxen en agenda’s te delen. Deze twee onderdelen (Exchange en SharePoint) maken een basis voor volledig online werken voor bedrijven. Office 365 werkt op basis van abonnementen, u betaalt voor de diensten die u afneemt per gebruiker per maand.

Al met al is Office 365 een flexibele en een kosteneffectieve oplossing en biedt bedrijven mogelijkheid om op een veilige en simpele manier data in te richten en deze te delen zowel met eigen medewerkers als met de externe partijen.


Contact opnemen

Nieuws

 • Let op! Nepmails phishing mails Office365 betaling!

  Beste klant, tegenwoordig zijn er veel nep- phishingmails in omloop. De criminelen worden steeds creatiever en spelen in op veel..

  Lees meer
 • Office365 Exchange en Sharepoint Backup

  Recentelijk hebben wij onder eigen beheer Office365 back-up dienst ontwikkeld dat in staat is om alle Office365 producten te back-

  Lees meer
Meer nieuws
 • WiFi Solutions

  WiFi Solutions

  In samenwerking met verschillende aanbieders levert en installeert Desk4U hardware voor diverse WiFi oplossingen. Uiteenlopen

  Lees meer
 • Printing Solutions

  Printing Solutions

  Als ICT dienstverlener kijken wij continu naar de ontwikkelingen binnen de markt. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe dienst

  Lees meer
 • VoIP Telefonie

  VoIP Telefonie

  Desk4U in samenwerking met diverse telecomaanbieders biedt u Zakelijke Voice Internet telefonie, waarbij naast de meer bekende

  Lees meer
 • Systeem- en werkplekkenbeheer

  Systeem- en werkplekkenbeheer

  Systeem- en werkplekkenbeheer zijn de hoofdactiviteiten van onze onderneming. Al meer dan 10 jaar beheren wij op een...

  Lees meer
 • Service en support

  Service en support

  Desk4U streeft naar een optimale dienstverlening. Een persoonlijke aanpak, maximale klanttevredenheid en een langdurige...

  Lees meer
 • Contact opnemen

  Contact opnemen

  Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op...

  Lees meer
 • Steven van der Stroom, directeur ITG bouw BV

  "We werken nu een jaar of zeven samen, en sinds we samen zijn gaan werken is er echt rust gekomen in onze automatisering...."

  Steven van der Stroom, directeur ITG bouw BV
 • Martin Huis, Safety Lux BV

  "Inmiddels al een aantal jaar verzorgt Desk4U bij Safety Lux het beheer van de ICT en hiermee gerelateerde zaken en zijn..."

  Martin Huis, Safety Lux BV
 • Ruud Duisterhof, Lichtplanners BV

  "Desk4U is een betrouwbaar en super snel reagerend bedrijf. We doen al meer dan 10 jaar zaken met Desk4U en in die tijd zijn..."

  Ruud Duisterhof, Lichtplanners BV
 • Mike Veen, ReleaseTMS

  "Wij zijn al jaren zeer tevreden klant bij Desk4U. Altijd direct iemand aan de telefoon. Vrijwel elk probleem in één keer ...."

  Mike Veen, ReleaseTMS
 • Robbert-Jan Kuijl, Glashandel Vrenegoor

  "Glasbewerkingsbedrijf Vrenegoor (Glashandel Vrenegoor) bestaat ruim 40 jaar en is gevestigd in Haarlem. Wij voorzien de ...."

  Robbert-Jan Kuijl, Glashandel Vrenegoor
 • Bianca de Boer- van der Gronden, Arie Hollenberg

  "Gelukkig hoeven wij niet vaak een beroep op onze systeembeheerder te doen (alles is dus goed ingeregeld), maar als er wel..."

  Bianca de Boer- van der Gronden, Arie Hollenberg
 • Dasja Sepers, Advocura

  "Onze ICT is hier in goede handen, dat geeft een gerust gevoel. Desk4U is altijd bereikbaar, denkt met je mee, is zeer kundig.."

  Dasja Sepers, Advocura
 • Lydia Koek, Bouwbedrijf Jan de Wit

  "Al jaren een vertrouwde partij voor zowel de aanschaf als onderhoud van onze computer hard,- en software. Snel en flexibel ..."

  Lydia Koek, Bouwbedrijf Jan de Wit
 • Brenda Hopermans, Tandartsenpraktijk Overwhere

  "Wij zijn zeer tevreden over de snelle en goede service van Desk4U. Echt een aanrader !!"

  Brenda Hopermans, Tandartsenpraktijk Overwhere
 • mr. Benedikt Marijnen, Waveland BV

  "De mannen van Desk4U verzorgen al jaren onze IT omgeving. En dat is altijd goed bevallen. We kregen altijd goed en deskundig.."

  mr. Benedikt Marijnen, Waveland BV
 • Nina Schippers, Catch Legal BV

  "Inmiddels zijn wij al meerdere jaren klant bij Desk4U. Elke ICT vraag kunnen wij op elk moment van de dag aan hen stellen..."

  Nina Schippers, Catch Legal BV
 • Peet van Gils, Van Gils en Lie Tandartsen

  "Onze praktijk was de eerste tandartspraktijk die klant werd bij Anton van Desk4U. Dat was op advies van een bij ons werkzame.."

  Peet van Gils, Van Gils en Lie Tandartsen
 • Ingrid Boon, Stichting Budget

  "Als startende stichting, inmiddels 16 jaar geleden, zochten wij iemand om voor ons het computernetwerk op te zetten..."

  Ingrid Boon, Stichting Budget