img
img

MKB Automatisering

MKB automatisering is de verzamelnaam voor slimme diensten en oplossingen die wij onze klanten bieden. Op basis van het type onderneming en uw persoonlijke wensen stemmen wij onze dienstverlening af op uw bedrijfsvoering.

Persoonlijk
We kijken altijd eerst naar de behoeften van de klant, en kijken vervolgens wat daar de best passende oplossing voor is. Ons doel is dat de klant volledig wordt ontzorgd op het gebied van IT. Wij zorgen voor de best passende IT-oplossing, u kunt zich volledig op uw bedrijfsvoering focussen.

Volledige Automatisering
Speciaal voor het MKB heeft Desk4U diverse oplossingen waarmee het bedrijf volledig geautomatiseerd wordt. Bij zo’n oplossing moet u denken aan het verbeteren of beter benutten van internet- en e-mailvoorzieningen, delen van data, back-up’s, beveiliging, het inrichten van de serveromgeving en werkplekken, Office365, Google voor bedrijven, VPN, VoIP, Private Cloud en thuiswerken. Daarnaast verzorgen wij installaties en configuraties van complete VoIP telefooncentrales voor klein- en middelgrote ondernemingen.

Wilt u meer informatie over wat Desk4U voor uw bedrijf zou kunnen betekenen? 

Bel gerust, en laat u persoonlijk informeren.  _0019_Phone-copy